Hirdetés

Olcsó lett a dupla kamerás Xiaomi Redmi 6



|

Kifejezetten takarékos okostelefonként mutatkozott be az új Redmi 6, amely ennek ellenére minden trendi dolgot tud, és arcfelismerésre is képes.

Hirdetés

A Xiaomi legújabb belépőszintű készülékeinek egyik célja továbbra is az, hogy az olcsó modellekben is megjelenjenek azok a funkciók, amelyeket korábban csak a csúcskategóriában kaptunk meg. 

Hirdetés

Ennek megfelelően az új Xiaomi Redmi 6 dupla hátlapi kamerát kapott, van ujjlenyomat-olvasója, 18:9-es kijelzője, legalább 3 GB RAM-ja, támogatja az arcfelismerést. Az indulóára 125 dollár Kínában. A még olcsóbb Redmi 6A csak 95 dollárba kerül, de arról sok extra hiányzik. 

Mindkettő 5,45 hüvelykes, 1440 x 720-as IPS-kijelzőt kapott, 5 megapixeles előlapi kamerával és 3000 mAh-s akkuval. A Redmi 6-ba MediaTek Helio P22 8-magos chip került, 12 és 5 megapixeles hátlapi kamerával, 3/4 GB RAM-mal és 32/64 GB tárhellyel. Ezek a modellek 125 és 155 dollárba kerülnek. 

A 95 dolláros Redmi 6A csak 4-magos Helio A22 chipet kapott, 2 GB RAM-mal, 16 GB tárhellyel, egyetlen 13 megapixeles hátsó kamerával, ujjlenyomat-olvasó nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.