Hirdetés

Olcsó Nokia mobil érkezik nagy akkumulátorral



|

Egy új Nokia 2 modell érkezik, a jelek szerint alacsony vételárral és nagy energiaforrással.

Hirdetés

Bár a Nokia mobilokért már nem rajonganak annyira az emberek, mint amikor a HMD Global feltámasztotta a márkanevet, azért a Nokia 2.3 a kategóriájában jó választásnak bizonyult a nagy kijelző és akkumulátor miatt. A HMD Global a jelek szerint ezt az utat folytatná a 2-es szériával, és az abba érkező legújabb modellel. Az FCC adatbázisában felbukkant ugyanis a TA-1270-es modell, ami a Nokia 2 sorozatot erősíti majd. 

Hirdetés

Fotók és mérettel kapcsolatos adatok nincsenek, de a modellszám egyértelmű megerősítést jelent. A készülékbe 4380 mAh-s akkumulátor kerül, így egész nap bírja majd az olcsó eszköz. 

Az persze nem valószínű, hogy ebbe a modellbe kerül 5G-támogatás, hiszen nagyjából 130 dolláros mobilról lesz szó. Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik ez a kedvező árfekvésű okostelefon, de a NokiaMob korábban szeptembert tippelt a Nokia 2.4-hez és számos más új modellhez. Nem tudni, hogy számíthatunk-e csúszásra, a HMD Global fejlesztéseit ugyanis a hírek szerint nagyban akadályozta a világjárvány. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.