Hirdetés

Olcsó okosórával és okostévével támad a Realme



|

Teljes pályás kezdett a Realme, itt a régóta várt okosórája, okostévéje és vezeték nélküli fülhallgatója, és persze megint az ár-érték arány a legfőbb vonzerő.

Hirdetés

A BBK Electronics immáron nem csak a OnePlus, az Oppo és a Vivo márkákkal büszkélkedhet a mobilpiacon, a Realme is egyre ismertebb, és Európában is terjeszkedik. Régóta pletykálják, hogy a gyártó hoz majd okostévét és okosórát, valamint vezeték nélküli fülhallgatót is. Ezek most meg is érkeztek, és a várakozásoknak megfelelően mind kifejezetten olcsó. A Realme Watch például az Apple Watch-ot idézi dizájnban, 1,4 hüvelykes, 320x320-as LCE-kijelzője van, mutatja az értesítéseket, zenéket, 7-9 napos üzemidő mellett (takarékos módban ez 20 nap lehet). 

Hirdetés

Az okosóra vételára körülbelül 50 dollár lesz, június 5-től vihető, elsőként persze Kínában, de a hírek szerint nem kell sokáig várni az európai terjesztésre sem. Hasonlóan jó árú a Realme Smart TV is, amely először Indiába érkezik, 32 és 43 hüvelykes kiadásban, HD és full HD felbontásokkal. A HDR10 és a HLG is támogatott, bár 4K-s opció viszont nincs. 

Az androidos televízió MediaTek rendszerchippel dolgozik, és négy darab 24 wattos hangszóróval. Átszámolva 170 és 290 dolláron indulnak, és szintén jnius elején érkeznek Kínába, majd hamarosan más országokba is. Debütált továbbá a Buds Q és a Buds Air Neo vezeték nélküli fülhallgató, illetve új Realme powerbankek is akadnak. Ezek árai még nem hivatalosak, de esélyesen itt sem a plafonon kell majd keresgélni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.