Hirdetés

Olcsó tripla kamerás mobil lett a Nokia 3.4



|

Két új olcsó mobillal frissített a HMD Global, bemutatkozott a Nokia 3.4 és a Nokia 2.4 okostelefon.

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatta a legújabb olcsó mobiljait a HMD Global, itt a Nokia 3.4 és a Nokia 2.4. A gyártó tűrhető hardvert és funkciót igyekszik olcsón kínálni, és persze arra is építenek, hogy az új James Bond-filmben Nokia mobilok lesznek.

Persze a különleges ügynökök nem ezeket az olcsó készülékeket kapják (a Nokia 8.3 teszt már olvasható nálunk egyébként, érdemes megnézni, mit tud az erősebb masina). Aki viszont kedvező áron szeretne új mobilt, annak ideális lehet a 179 dolláros Nokia 3.4. 

Hirdetés

A mobilba Snapdragon 460 lapka kerül, a 6,39 hüvelykes HD+ kijelző alatt 4000 mAh-s akku található. A 13 megapixeles fő kamera mellé jutott egy 5 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles mélységérzékelő. Három verzió létezik, ezek 3/32, 3/63 és 4/64 GB RAM-ot és tárhelyet kínálnak, és külsőségek terén is válogathatunk: a kék és a fekete mellett lila színű telefon is akad, de egyelőre csak Android 10 jár a készülékhez. 

A Nokia 2.4 még olcsóbb, 139 dollárba kerül. A 6,5 hüvelykes HD+ képernyő alá MediaTek Helio P22 lapka került, 13 megapixeles fő kamerával és 2 megapixeles mélységérzékelővel. A 4500 mAh-s akku mellett 2/3 GB RAM és 32/64 GB tárhely lesz a jussunk a nyomott árért cserébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.