Hirdetés

Olcsóbb lehet a vártnál az iPhone 12



|

Állítólag már 549 dollárért is lehet majd iPhone 12-t vásárolni, igaz, 5G-támogatás nélkül.

Hirdetés

Régóta pletykálnak már az iPhone 12 mobilokról, a jól értesült források pedig azt is tudják már egy ideje, hogy 649 dollár lesz a legolcsóbb iPhone 12, valamint több mint 1300 dollár a legdrágább iPhone 12 Pro Max. Az OmegaLeaks forrásai szerint azonban lesz egy iPhone 12 modell, ami nem kap 5G-támogatást, szemben az összes többi új Apple mobillal. Ezért cserébe pedig még olcsóbb lesz, és már 549 dollárért haza lehet majd vinni. 

Hirdetés

A gyártók és a piac nagy erőkkel építenek az 5G-re, de tény, hogy az továbbra sem igazán elterjedt vagy kedvelt a felhasználók körében. Azt persze lehetetlen megmondani, mekkora siker lesz egy 549 dolláros iPhone 12 5G nélkül, de a kedvező árú iPhone általában már magában fél siker. 

Amennyiben az Apple 549, 649, 749, 999 és 1099 dollárért hozza el a 4G-s iPhone 12-t, valamint két méretben az 5G-s iPhone 12-t és iPhone 12 Pro és Pro Max modelleket, akkor elég széles skálán mozog majd árazásban a kínálat. Az európai felárak sajnos azért eléggé megdobhatják az árcédulán szereplő összegeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.