Hirdetés

Olcsóbb összehajtható telefonon dolgozhat a Samsung



|

A cég így is élen jár a technológiában, azonban következőnek egy megfizethető eszköz létrehozását tűzték ki célul.

Hirdetés

Az összehajtható képernyőjű telefonok technológiája még meglehetősen gyerekcipőben jár, és addig valószínűleg nem is tud majd széles körben elterjedni, ameddig az embernek akár több havi fizetését is rá kell szánnia egy ilyen készülékre. Úgy látszik, hogy ezt a Samsung is felismerte, ugyanis egy forrás szerint következő telefonjukat már sokkal elérhetőbb kategóriába tervezik.

Hirdetés

A dél-koreai cég így is messze maga mögött hagyja a konkurenciát ezen a téren, hiszen míg a legtöbb cég csak kísérletezik a technológiával, addig ők hamarosan a harmadik összehajtható telefonjukat dobják piacra a Samsung Galaxy Z Fold 2-vel. Azt azonban kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy sok szempontból kiforratlan technológiáért kisebb vagyonokat fizessenek - a tavasszal megjelent Galaxy Z Flip ára jócskán 500 ezer forint fölött jár -, így a Samsung rájött, hogy a siker nyitja egy olcsóbb készülék lehet.

Egy forrás szerint a cég egy új eszköz fejlesztésébe kezdett, melynek modellszáma SM-F415, melyben az F a "foldable"-t azaz az összehajthatót jelöli. Jó eséllyel ez a modell is a Galaxy Z család tagja lesz. Egyelőre nem tudjuk, hogy az "olcsóbb" egészen pontosan mit takar, hiszen a félmilliósnál kétségtelenül olcsóbb egy háromszázezres készülék, de ettől ezt mi még messze nem sorolnánk a pénztárcakímélő kategóriába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.