Hirdetés

Olcsóbb összerakni egy Galaxy S9+ okostelefont, mint egy iPhone X-et



|

A becslések szerint 379 dollárba kerül összerakni egy Samsung Galaxy S9+ készüléket.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S9+ az elődjéhez mérten dupla hátlapi kamerát kapott, az alumínium kerete megújult és erősebb lett, a Gorilla Glass 5 védőüveg pedig vastagabb rajta. Mindezek miatt kerül többe a megjelenésekor, mint a Galaxy S8+ anno. A TechInsight szakemberei darabokra szedték a Samsung legújabb zászlóshajóját, és megpróbálták megbecsülni, hogy mennyibe kerül azt összerakni. 

Hirdetés

A szakemberek számításai szerint egy Galaxy S9+ költsége 379 dollár - vagyis többe kerül egy Galaxy S9+ készüléket legyártani, mint egy Galaxy S8+-t vagy egy Galaxy Note 8-at. 

A jelek szerint a változtatható rekeszértékű kamera és a vérnyomást is mérő optikai szenzor a Samsung számára sem olcsó. Ugyanakkor a Galaxy S9+ anyagköltsége még így is alacsonyabb, mint az Apple iPhone X-é. 

Érdekesség, hogy a vizsgált készülékekből az iPhone 8 Plus anyagköltsége a legalacsonyabb, míg az iPhone X-en van a legnagyobb haszonkulcs. Nem árt hozzátenni, hogy Európában még magasabbak a vételárak, mint Amerikában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.