Hirdetés

Olcsón ad 10-magos CPU-t a Chuwi új táblagépe



|

240 dollárért 2K-s kijelző és 10-magos processzor jár a Chuwi kiváló ár-érték arányú táblájához.

Hirdetés

Az androidos táblagépek piaca nem valami túlzsúfolt manapság, prémium robotos tabletből pedig alig akad a boltokban. A táblagép (leszámítva az iPadeket) ma már nem menő, de azért a Samsung és a Huawei még életben tartják a csúcskategóriát. Így tesz most a Chuwi is. 

Hirdetés

A Chuwi csúcskategóriás tudást kínál, középkategóriás áron. A Chuwi Hi9 Air egy 10,1 hüvelykes, 2560 x 1600-as IPS-kijelzőt rejt, ami alatt 4 GB RAM, 64 GB tárhely, valamint egy MediaTek Helio X20 SoC lapul, 10-magos processzorral és ARM Mali-T880 grafikával. 

A Banggoodról az újdonság 240 dollárért vihető (nagyjából 62 500 forint), azonban az első 500 előrendelő körülbelül 52 000 forintért csaphat le rá. 

A tabletből nem hiányzik a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2, a 13 megapixeles hátsó és 5 megapixeles első kamera, a 8000 mAh-s akkumulátor, a jackcsatlakozó, a microSD-slot és a microUSB port. Gyárilag Android Oreo rendszerrel érkezik, LTE-lépes, és papíron remek ár-érték arányt ígér. A gyakorlatban persze mindig kockáztat egy picit az, aki kínai táblagépet rendel interneten keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.