Hirdetés

Olcsón hoz 5G-t a Xiaomi Mi Mix 3 5G



|

Az 5G-s okostelefon globális ára 599 euró lesz, Svájcban pedig pont ma jelent meg a boltokban.

Hirdetés

Vannak, akik már most tennének egy próbát az 5G-s okostelefonokkal, azonban nem szeretnék megfizetni a horrorszintű vételárakat. Számukra lehet megoldás a Xiaomi Mi Mix 3 5G okostelefonja, amely Svájcban épp ma vált elérhetővé a boltokban. 

Hirdetés

Az ottani ár annyira nem kedvező, viszont a termék globális vételára elméletileg 599 euró lesz. Ez bár nem kevés a fekete és kék színekben érkező mobilért, az 5G-s készülékek világában ez kifejezetten olcsónak számít. 

Svájc a kezdet, ezt követően pedig május során globálisan is elérhetővé válik a Mi Mix 3 5G. Ennél konkrétabb dátumokkal egyelőre nem szolgált a Xiaomi. 

Az új mobil alapvetően ugyanaz, mint a Mi Mix 3, de már Snapdragon 855 SoC-t kapott, Qualcomm X50 modemmel. Az új rendszerchipnek hála akár az üzemidő is javulhat picit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.