Hirdetés

Olcsón szórakoztatnák a családot a Lenovo új androidos táblagépei



|

Októberben érkeznek a Lenovo legújabb androidos táblái, amelyeknek a vételára 89 dollártól indul.

Hirdetés

A Lenovo frissíti az olcsó androidos táblagépeinek a kínálatát, ezúttal három új modellel, amelyek októberben érkeznek a piacra. Azok találhatják meg ezekben a számításaikat, akik egy átlagos mobilnál valami nagyobbat és olcsóbbat keresnek. 

Hirdetés

A Lenovo Tab M7 például egy 7 hüvelykes tablet, 89 dollárért. Ennyiért 1024 x 600-as LCD-kijelző, 1 GB RAM, 8 GB tárhely jár. Felárért 2 GB RAM és 32 GB tárhely is van, de akad microSD-foglalat. Sajnos csak microUSB port fért a költségvetésbe, és az 1,3 GHz-es MediaTek MT8321-es chip, valamint a 2 megapixeles kamerák sem túl izgalmasak. A 3500 mAh-s akku 10 óra üzemidőt ígér. 

A Tab M8 (HD) 1280 x 800-as kijelzőt, 2 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet ad, felárért 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet. Az 5000 mAh-s akku mellett 2 GHz-es MediaTek A22 chip jellemzi, a Bluetooth már 5.0-s, a WiFi már 802.11ac-s. A hátlapi kamera 5 megapixelesre fejlődött. 

A Tab M8 (FHD) pedig már full HD-s kijelzőt kapott. Az olcsó tabletek közül a Tab M7 Android Go szoftvert kapott, a többi normál Android 9 Pie-t futtat. Mindhárom olcsó tabletből lesz továbbá LTE-s változat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.