Hirdetés

Olcsón védi a lakást a Ring Protect



|

Mindössze 199 dollárba kerül a DIY jellegű otthoni biztonsági rendszer.

Hirdetés

A Ring nemrég tovább bővítette az okosotthonokba szánt termékeinek a kínálatát, méghozzá az új Protect biztonsági rendszerrel

Hirdetés

A kezdőcsomag vételára mindössze 199 dollár, ezért egy bázisállomás, egy számbillentyűzet, egy kontaktszenzor, egy passzív, infrás mozgásérzékelő és egy Z-Wave extender jár. 

Ezzel a vételárral a Ring alávágott a riválisoknak, elvégre a Google saját Nest DIY rendszere is 499 dolláros kezdőcsomaggal vihető. Van ilyenje a Samsungnak is (SmartThings, az ADT támogatásával), az 550 dollárba kerül. 

A Ring Protect opcionálisan professzionális monitorozást és felhőtárhelyet is ad havi 10 dollárért, használható a Ring további termékeivel, a hub pedig a Bluetooth-t, a WiFi-t, a ZigBee-t és a Z-Wave-et is kezeli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.