Hirdetés

OLED-kijelzőt kaphat az LG V40 ThinQ



|

Az LG megerősítette, hogy a jövőbeli V szériás készülékei mind OLED-kijelzőt kapnak majd.

Hirdetés

Bár egy darabig úgy nézett ki, hogy az LG G7 ThinQ-ba LCD- és OLED-kijelző is kerülhet, a gyártó takarékossági okokból végül az olcsóbb LCD-képernyő mellett döntött. Mindezt meg is erősítette az AndroidHeadlines számára, ahogyan azt is, hogy a jövőbeli V szériás készülékei mind OLED-kijelzővel érkeznek majd. 

Hirdetés

Az LG a G7 ThinQ bemutatóján elmondta, hogy azért is választott LCD-panelt, mert a G szériás készülékek sokkal elterjedtebbek, mainstream eszközök. Ami azt illeti, a zászlóshajók világában inkább a "belépőszintet" jelentik. 

Az LG a saját bevallása szerint leginkább azért kerülte el ezúttal az OLED-panelt, mert azt fenntartaná a V szériás okostelefonoknak. A legközelebbi modell az LG V40 ThinQ lehet. Az LG a V szériát a leginnovatívabb készüléksorozatának tartja. 

Természetesen hivatalosan egyelőre egyetlen új, konkrét V szériás készülékről sem beszélt az LG. Az viszont jól látszik, hogy az abszolút prémium zászlóshajót az aktuális V szériás modell jelenti a gyártó számára, többek között abból, hogy az LG V30S ThinQ vételára is közel 1000 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.