Hirdetés

Olyan okosmaszkot villantott a Honeywell és will.i.am, hogy soha nem vennénk le



|

A Honeywell nem aprózza el, minden extrával megpakolt, kifejezetten drága maszkot mutatott be.

Hirdetés

Miközben az emberek többsége abban reménykedik, hogy legkésőbb a nyár végére elhagyhatjuk a maszkokat, és szabadon lélegezhetünk az utcán, a Honeywell bízik benne, hogy lesznek páran, akik mégis inkább a maszkviselést preferálják a továbbiakban. A will.i.am-mel közösen megalkotott/promózott Xupermask nem egy egyszerű textilmaszk, és ennek megfelelően az ára is igen magas.

A Xupermaskba HEPA szűrőket és két, három sebességben állítható ventilátort szereltek, elől pedig egy több méretben felszerelhető szilikon burkolat található. A szűrőket LED világítás veszi körbe, de még ennél is jobb a beépített mikrofon és fülhallgató, melyek egyaránt aktív zajszűréssel vannak ellátva, és Bluetooth 5.0-n csatlakoznak telefonunkhoz. A maszkban található akksi 7 órán át bírja egy töltéssel.

Hirdetés

Kétféle színváltozat között dönthetünk: vagy a fehér/szürke/narancs, vagy a fekete/narancs változat lehet a miénk. Az eszköz 299 dollárba kerül, ami átszámolva adóval 115 ezer forint, szóval nem kevés, de mivel egyrészt multifunkciós, másrészt menő, érthető az árazás. Április 8-án lehet majd lecsapni rá a Xupermask oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.