Hirdetés

Olyan újítást hoz a Windows legújabb frissítése, amitől mindannyiunknak könnyebb lesz az élete



|

Azoknak különösen érdemes lesz telepíteni a Windows 11 új frissítését, akik nem az Edge-et használják.

Hirdetés

Bár kifejezetten jó lett a Microsoft Edge böngészője, és egyre többen döntenek mellette, nem ez a többség alapértelmezett programja az internetezéshez - egyelőre a Chrome és a Firefox is megelőzi, előbbi nagyon durva fölénnyel. 

A Microsoft néha megpróbálja a felhasználók arcába tolni saját megoldását, viszont ezzel ahelyett, hogy váltásra sarkallná a máshoz szokott netezőket, inkább csak ellenszenvet vált ki. Most eljött a pillanat, amikor már nem próbálja megnehezíteni a dolgukat.

Hirdetés

A héten elérhetővé váló KB5011563 számú Windows 11 frissítés rettentő egyszerűvé teszi az alapértelmezett böngésző átállítását: egész egyszerűen meg kell nyitnunk a beállításokat, majd az alkalmazásoknál átállíthatjuk a böngészőt, nem kell egyesével minden fájltípushoz megadnunk, mivel kívánjuk megnyitni.

A Windows 11 következő, nagy, a hibrid munkavégzést segítő újdonságairól egy április 5-ére tervezett eseményen fogunk majd hallani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.