Hirdetés

One UI kezelőfelületet kap a Samsung új okosórája



|

Újabb képek szivárogtak ki a Samsung Galaxy Watch Active okosóráról, ami frissített kezelőfelület kap.

Hirdetés

Az elmúlt hetek szivárgásainak hála már tudjuk, hogy a Samsung legújabb okosóráján, a Galaxy Watch Active-on nem lesz forgatható a számlap külső széle. Azt nem tudni, hogy a közkedvelt és a Samsung számára védjeggyé vált navigációs módszer helyett milyen újdonságot találtak ki a mérnökök. 

Hirdetés

A képek mindenesetre folyamatosan szivárognak, a legutóbbi adag pedig a kezelőfelületről is árulkodott. Ezek alapján a Samsung az Android platformra kiadott One UI kezelőfelületét a Tizen rendszerű okosóráira is elhozza. 

A megújult kezelőfelület főként sötét hátterekre épít, élénk színekkel, ami nem véletlen: az óra OLED-kijelzőt kap. Az ikonokat és a vizuális elemeket egyszerűsítették az újdonság varázsa miatt, illetve stílust is váltottak. A képek szerint folyamatos pulzusfigyelést kínál majd a viselhető eszköz. 

Az újdonság kisebb lesz, mint a Gear Sport széria volt, de sajnos az akkumulátora is összemegy, csak 236 mAh-s lesz. A motorháztető alatt ugyanaz a két-magos Exynos 9110 lapka kap helyet, mint a Galaxy Watch modellben. 3G vagy 4G nem lesz, de Bluetooth 4.2, NFC és WiFi igen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.