Hirdetés

One UI-ra frissülnek a Samsung előző okosórái



|

A Galaxy Watch mellett a Gear S3 és a Gear Sport is megkapták az új One UI kezelőfelületet és az egyéb frissítéseket.

Hirdetés

A csúcsmobilok frissítése után a jelek szerint a Samsung arra koncentrál, hogy az új One UI kezelőfelületét az okosórákra is eljuttassa. A tavalyi Galaxy Watch mellett a jóval régebbi Gear S3 és Gear Sport modellekre is érkezik a frissítés. 

Hirdetés

Az új kezelőfelület kinézetben passzol a mobilon látottakhoz, de a szoftverfrissítés más érdekességeket is tartogat. Van például új, kültéri úszást követő mód, illetve a magas pulzusértékeknél is tud jelezni a viselhető eszköz. A napi aktivitást követő funkció pedig a nap folyamán áttekintést ad az eredményeinkről. 

A kijelző megérintésével mostantól az óra is felébred, illetve több lehetőség van már a háttérben lévő appok kezelésére. Új számlapok is érkeztek, amelyek szabadon letölthetőek. Javul továbbá az üzemidő, az edzések és az alvások követése - ez utóbbiak pontosabbak lettek, és hamarabb bekapcsolnak. 

Aki még nem kapta meg az OTA csomagot, annak türelmesen kell várnia, ugyanis több hullámban jön a frissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.