Hirdetés

Érkezik a OnePlus 120 Hz-es csodakijelzője



|

Hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus 120 Hz-es képfrissítést használó Fluid Display kijelzője, amely a OnePlus 8 Próban debütálhat.

Hirdetés

A pletykák eddig is arról szóltak, hogy a OnePlus 8 Pro már 120 Hz-es kijelzővel dobbant, de a gyártó most maga árulta el, hogy a legközelebbi készüléke tényleg 120 Hz-es képfrissítést hoz magával. Modellnevet ugyan nem említett Pete Lau ügyvezető, de azt igen, hogy az új képernyő neve Fluid Display, és 2020-ban ez lesz a legjobb, amit bámulhatunk mobilos környezetben. 

Hirdetés

Az eddigi szó-beszédek alapján a OnePlus 8 Pro QHD+ felbontású panelt kaphat, a sima 8 pedig marad a 90 Hz-es full HD+ panelnél. Az új AMOLED-képernyőt a Samsung segítségével gyártják, a fényerő pedig az 1000 nitet is elérheti. 

A OnePlus MEMC technológiáról is beszélt, amit a modern tévéknél alkalmaznak a simább videolejátszás érdekében; valamint 10-bites HDR-ről és 4096-szintű automatikus fényerő-szabályzásról, utóbbi négyszeresen múlja felül a többi androidos csúcsmodellt. A jelentések szerint a simább görgetés miatt egyre többen akarnak 90 vagy 120 Hz-es mobilkijelzőt, ez lett az új trend, még akkor is, ha az üzemidő rovására megy (valamennyit segíthet rajta az automata beállítás), és nem mindenki szerint olyan döbbenetesen látványos hétköznapi használat során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.