Hirdetés

Megint későn kaptak biztonsági frissítést a OnePlus mobilok



|

A OnePlus 7 és 7 Pro csak most kapják meg a novemberi biztonsági csomagokat.

Hirdetés

A OnePlus újabb szoftverfrissítést indított el a 2019 első felében megjelent készülékeire, vagyis a OnePlus 7 és 7 Pro modellekre. Mindkettőre úton van már az OxygenOS 10.0.3 rendszer, azonban senki ne számítson nagy újdonságokra. 

Hirdetés

Alapvetően csak meg nem nevezett dolgokkal fokozták a rendszer stabilitását, általános hibákat javították, és ehhez hozzácsapták a novemberi biztonsági csomagot. Nem elírás, hiába vagyunk december közepén, a OnePlus még csak most teszi közzé ezekre az idei készülékekre is a múlt havi biztonsági frissítéseket. 

Ez sajnos már nem túl meglepő dolog. A OnePlusnál szokássá vált, hogy míg a nagy rendszerfrissítések terén általában a leggyorsabb gyártók közé tartozik, addig a biztonsági javítások terén rendre lemaradásban van, és csak késve teszi azokat közzé. Sokan remélik, hogy ez a dolog a jövőben előnyére változik. 

A frissítés természetesen most is több hullámban indult el, vagyis ha az első napokban a korlátozott számú készüléken nem lesz nagy baj, akkor szélesebb körben is elérhetővé válik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.