Hirdetés

Már április közepén befuthat a OnePlus 8



|

Az új széria három modellel érkezhet meg, a normál verziót egy Lite és egy Pro változat kísérheti.

Hirdetés

A OnePlus bár többször pletykált már az új okostelefonjairól, a CES óta viszonylag csendben készülődött a bejelentésekre, az újdonságok csupán néhány kiszivárgott, de nem hivatalos információ és kép erejéig kerültek a hírekbe. Most viszont már arról is szólnak tudósítások, mikor debütálhat végre a OnePlus 8 széria. Azt mondják az állítólagosan jól értesült források, hogy már április közepén kaphatóak lesznek az új mobilok. Ez hihetőnek tűnik, ugyanakkor a megszokottnál korábbi lenne, hiszen mostanában májusban szokta tartani az idei első nagy bemutatóját a gyártó. 

Hirdetés

Persze ettől még simán lehet, hogy a gyártó egyszerűen csak nem akar lemaradni az év elején egyre másra bemutatott konkurens modellek mögött. Szintén a versenytársak gyakorlatát idézi egy másik feltételezés is: mivel manapság már nem elég egyetlen csúcsmobilt villantani, így a piaci trendeknek megfelelően a OnePlus is hármat hoz majd. A OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro Snapdragon 865 lapkával érkezik, míg a OnePlus 8 Lite-ba MediaTek chipet építenek. 

Állítólag az eddiginél is magasabb képfrissítésre számíthatunk, illetve végre vezeték nélküli töltéssel is újíthat a gyártó (a múltban a technológiát nem tartotta beépítésre érdemesnek vagy elég gyorsnak a OnePlus). A pontos bemutató dátuma viszont még így sem ismert, ahogy azt sem tudni, vajon ezeknél a modelleknél is tartja-e a korábban megszokott jóféle ár-érték arányt a kínai cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.