Hirdetés

Ismerős hátlapot hoz a OnePlus 8



|

A jelek szerint a OnePlus 7T Pro hátlapja lesz az irányadó az új modell esetében is, amelyről egyébként egyre több minden derül ki.

Hirdetés

A OnePlus okostelefonjai kezdetben a versenytársak árszintjénél jóval kedvezőbb árazásukkal szakítottak jelentősebb részt a mobilpiaci tortából, de azóta azért már kissé felzárkózott a kínai cég ezen a téren. Ugyan az árak már nem olyan extrém módon alacsonyak, azért még mindig a viszonylag jó ár-érték aránnyal adják el a legtöbb OnePlus mobilt, és valami hasonlót várnak a következő csúcskészüléktől is. A kínai gyártó legközelebb a OnePlus 8-cal újíthat, amelyről most egy friss kép is előkerült. Ez alapján pedig eléggé hasonlít majd a OnePlus 7T Pro modellre a készülék. A látottak összhangban vannak  az eddigi pletykákkal, vagyis a hátsó kameraszigetből nem lesz hatalmas bumfordiság, marad olyan felépítésű, mint a OnePlus 7T Pro esetében volt.

Hirdetés

Amennyiben a sima 8-asról készült a kép, akkor ezúttal az alapmodell is négy kamerát hoz magával, vagyis már ToF szenzor is bekerült a konfigurációba. Belül persze már bőven lesznek különbségek, és itt nem csak a Snapdragon 865-ös lapkára kell gondolni. 

A várakozások szerint a OnePlus idén 120 Hz-es, 2K felbontású OLED-kijelzővel újít, amelybe belefúrja a szelfikamerát, és elfelejti a felugró modulokat vagy a szenzorsávokat. A OnePlus 8 lehet továbbá a gyártó első mobilja, amely IP-minősítést szerez a vízállóság kapcsán, valamint vezeték nélküli töltésre is képes lesz. Már csak az árat kéne tudni, ami sokat elárulhat arról, a fentiek mellett mekkora sikerre számíthat a telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.