Hirdetés

Izmos lesz a OnePlus 8 Pro



|

ToF kamerával, 4500 mAh-s akkumulátorral és 50 wattos gyorstöltéssel erősíthet a következő OnePlus csúcsmobil.

Hirdetés

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője azt már korábban megerősítette, hogy a OnePlus következő csúcsmobilja 120 Hz-es kijelzőt kap. A pletykáknak hála már azt is tudjuk, hogy a OnePlus 8 Pro vezeték nélküli töltésre is képes lesz, a gyártó történetében először. Most pedig a végleges dizájnra is fény derült, továbbá a specifikációk is előkerültek. 

Hirdetés

Ezek alapján a OnePlus 8 széria alapvetően ott folytatja, ahol a 7T sorozat abbahagyta. Új szín persze lesz a OnePlus 8 Pro mellé, és már egy ToF kamera is kiegészíti az eddigi, tripla lencsét felvonultató érzékelősort. 

A motorháztető alá Snapdragon 865 rendszerchipet, 8 GB RAM-ot, 128/256 GB tárhelyet építenek. A 6,5 hüvelykes AMOLED kijelző alatt 50 wattos gyorstöltésre képes, 4500 mAh-s akkumulátor lapul majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.