Hirdetés

Odacsaphat a OnePlus 8 Pro



|

Többek között 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozó kijelzővel és 50 wattos gyorstöltéssel támadhat a OnePlus 8 Pro.

Hirdetés

A OnePlus is hoz majd a jövő év első felében új csúcsmobilt, és egy ideje már pletykálnak is a 8-as szériáról. Kiderült például, hogy végre hoz vezeték nélküli töltést és IP-minősítést a gyártó az új generációval. 

Hirdetés

Állítólag még Lite verziós modell is lesz jövőre, abba a MediaTek Dimensity 1000L processzora kerülhet, a Snapdragon 765G-nél jobb teljesítménnyel. Az olcsó modellben le kell majd mondani az LPDDR5 RAM-ról és az USB 3.1-ről. 

A OnePlus 8 Pro ugyanakkor a lehető legjobbat és legerősebbet kínálhatja: Snapdragon 865 lapkáról, 5G-s modemről, valamint 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es, 1440p-s kijelzőről beszélnek. A Warp Charge 30T-t is leváltja a gyártó, a Super Warp a 4500 mAh-s akkumulátort 50 wattos töltéssel tudja majd feltankolni. 

A szivárgások arra utalnak, hogy 2020-ban a OnePlus igazi közönségkedvenc lehet, ugyanis szinte minden olyan funkciót beépít a termékeibe, amelyeket a felhasználók az elmúlt években hiányoltak (a jackcsatlakozót kivéve...). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.