Hirdetés

A OnePlus szerint még nem jött el az összehajtható mobilok ideje



|

A OnePlus szerint még nem elég kiforrott az összehajtható telefonok technológiája, ezért ők nem is kezdenek el ilyen modelleket gyártani.

Hirdetés

Voltak, akik azt várták, hogy a OnePlus az idei CES-en megvillantja az első összehajtható okostelefonját. Ez elmaradt, így mentek tovább a találgatások, egészen addig, amíg a The Verge Pete Lau ügyvezetővel nem beszélgetett pár dologról. Többek között az összehajtható mobilokról, amelyek kapcsán elég markáns vélemény hangzott el.

Hirdetés

Lau szerint a OnePlus is sokat dolgozott és kutatott az összehajtható eszközökkel kapcsolatban, de a cég úgy gondolja, hogy túl sok a negatívum, amiket figyelembe véve az összehajtható mobiloknak egyelőre semmi értelme. Többek között az olyan dolgokra gondolt, mint a kijelző közepén lévő gyűrődések, illetve a panel sérülékenysége. Mindezek miatt pedig ne is számítsunk arra, hogy a OnePlus mostanában ilyen készüléket mutat. 

Lau véleményét igazolja, hogy bármilyen futurisztikus készülék is a Samsung Galaxy Fold és a Huawei Mate X, mindkettővel sok minőségi probléma akadt a fejlesztések során és a megjelenés után is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.