Hirdetés

Mobilokból csinált zongorát a OnePlus



|

A OnePlus fogott 17 darab OnePlus 7T Pro okostelefont, és összerakott ezekből egy zongorát.

Hirdetés

Néhány napja a OnePlus egy sötét képpel kampányolt a Twitteren. Sokan azt hitték, hogy megint új okostelefont mutat be a gyártó. Tévedtek, ugyanis az új termék egy zongora lett. 

Hirdetés

Igen, a OnePlus tényleg zongorát mutatott be, ennek a neve OnePlus Phone Piano. Nem klasszikus zongora ez persze, ugyanis 17 darab OnePlus 7T Pro okostelefonból rakták össze. 

A készülékeket úgy rendezték sorba, hogy sima sort kapjanak, a könnyed játékot pedig a 90 Hz-es Fluid Display technológia teszi lehetővé. 

A OnePlus persze nem tervezi forgalmazni ezt a műalkotást, ellenben európai turnéra indul vele. Novemberben a következő napokban Franciaországban, Németországban és Finnországban is kiállítja, Nagy-Britanniában tegnap járt vele. Karim Kamar pedig gondoskodik majd róla, hogy a zongora meg is szólaljon, méghozzá szépen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.