Hirdetés

120 Hz-es kijelzővel érkezik a OnePlus 8 Pro



|

Ráadásul három lépcsőben szabályozhatjuk is, milyen képfrissítéssel működjön.

Hirdetés

Úgy tűnik, 2020-ban a magas képfrissítéssel rendelkező telefonok éve lesz, a sorba pedig beáll a OnePlus is. A cég vezérigazgatója már az elmúlt hetekben is célozgatott arra, hogy új csúcskészülékük 120 Hz-es kijelzővel érkezhet, de egy most kiszivárgott fotó megerősíti ezt, sőt még egy kicsit többet is megtudunk a kijelzővel kapcsolatos beállítási lehetőségekről.

Hirdetés

A fotót a TrueTech portál tette közzé elsőként, és ezen a OnePlus 8 Pro modell beállítási képernyőjét láthatjuk. Ezen pedig három különféle opció szerepel, amelyeket ráadásul magyarázattal is elláttak azok számára, akik nem annyira járatosak abban, milyen előnyöket és hátrányokat jelenthetnek az egyes képfrissítési lehetőségek.

Ez alapján választható 120 Hz (a megfogalmazás szerint maximálisan folyékony animációkat eredményez, de csökken az akku üzemideje), 90 Hz (kiegyensúlyozott mód a sima kép és az akku-idő között), valamint 60 Hz (még kevésbé folyékony animációk bővített akku-üzemidőért cserébe).

A tripla választási lehetőség azoknak is jó hír lehet, akik a tavaly megjelent 90 Hz-es kijelzőket pont a visszafogottabb akku-teljesítmény miatt nem kedvelték annyira. Itt meglesz a lehetőség arra, hogy általános használat esetén minimumra vegyük a képfrissítést, de bármikor átállíthatjuk azt, ha mondjuk egy filmet, zenei videót szeretnénk megnézni, vagy játszani támad kedvünk - és a közelben van egy töltő is. Nem mellesleg ezen a fotón látható először az előlapi kamera is, amiről eddig szintén csak találgatták, milyen megoldással kerül a készülékre - a jelek szerint az átfúrt kijelző győzött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.