Hirdetés

Javították a OnePlus 8 Pro elzöldülő kijelzős hibáját



|

A kamerát is optimalizálta ezen felül az OxygenOS 10.5.5-ös frissítés, valamint a képernyő szélei is jobban reagálnak az érintésekre.

Hirdetés

A OnePlus 8 Pro készülékek tulajdonosainak egy része arra panaszkodik, hogy bizonyos helyzetekben bezöldül a drága csúcsmobiljuk kijelzője. Az Android Police jelentése szerint a OnePlus végzett a probléma kivizsgálásával, sőt, az OxygenOS 10.5.5-ös frissítésében részben javította is ezt a hibát. A változtatások hivatalos listájában ugyan nem szerepel a bezöldülő kijelzők hibájának megoldása, de a felhasználók visszajelzései szerint az update telepítése óta nem küszködnek ilyesmivel. 

Hirdetés

A végleges javítás egyébként a következő stabil OxygenOS csomaggal várható. A mostani, 10.5.5-ös verzióba kerültek még egyéb optimalizációk is. Javult a képernyő széleinek érzékenysége, a videók lejátszása, illetve pontosabb a fókusz és a fehéregyensúly az esti fotóknál. Stabilabb lett még a WiFi és a mobiladat-kapcsolat is. 

Aki esetleg még nem kapott értesítést, az a beállításokban ellenőrizheti, hogy telepíthető-e már a csomag manuálisan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.