Hirdetés

Egyre több minden derül ki a OnePlus 8 mobilokról



|

A Samsung Galaxy S20 sorozat nagy riválisa lesz a OnePlus 8 széria, amelyről egyre több minden szivárog ki.

Hirdetés

A OnePlus azon gyártók közé tartozik, amely riválist állít a Samsung Galaxy S20 szériának. A OnePlus 8 sorozat a szivárgások szerint 120 Hz-es kijelzővel támad, ennyit már a gyártó is megerősített. Kiderült azonban, hogy a OnePlus 8 Pro 6,5 hüvelykes AMOLED-panelt, Snapdragon 865 chipet, 8 GB RAM-ot, 128/256 GB tárhelyet és 4500 mAh-s akkut kap, 50 wattos gyorstöltéssel. 

Hirdetés

A OnePlus 8 eközben 6,55 hüvelykes, 90 Hz-es AMOLED-kijelzőt kapna, fúrt szelfikamerával, 48, 16 és 2 megapixeles hátlapi kamerákkal. A hardver elvileg ugyanaz lesz, és a dizájn is, így valószínűleg csak kamerában és kijelzőben lesz nagy különbség. 

A OnePlus a pletykák szerint már március végén vagy áprilisban, a szokásosnál hamarabb bemutatja az új készülékeit. A koronavírus persze bezavarhat még a cég terveibe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.