Hirdetés

OnlyFans-en próbálkozik múzeumok népszerűsítésével a bécsi turisztikai hivatal



|

A többi közösségi platform a meztelenséget szigorúan cenzúrázza, még akkor is, ha az művészetként jelenik meg.

Hirdetés

A közösségi média legtöbb platformja küzd azért, hogy a szexuális tartalmakat cenzúrázza, algoritmusok figyelik a felhasználók posztjait, nehogy egy női mellbimbó véletlenül fiatalkorúak szeme elé kerüljön. A Facebookot és az Instagramot bírálják is a művészi szabadság korlátozásáért, a Twitter viszont meglehetősen engedékeny. A bécsi turisztikai hivatal ugyanakkor mégis az OnlyFanst találta ideális platformnak művészeti alkotások népszerűsítésére.

Hirdetés

Az előfizetők általában havi 5 dollárért, most akciósan havi 3-ért elérhetik a 18+-os tartalmakat is, de nem valami durva osztrák pornóra kell gondolni, hanem leginkább festményekre. A múltban többször előfordult, hogy az Instagram vagy a Facebook letiltott meztelenséget ábrázoló alkotásokat és felhasználókat - 2018-ban például egy a Willendorfi Vénuszról készült képet ítéltek felnőtt tartalomnak.

A bécsi turisztikai hivatal illetékesei évek óta küzdenek azért, hogy kiállításaik reklámozására meztelenséget ábrázoló alkotásokat használhassanak, de sorra falakba ütköznek. A Vienna strips on OnlyFans kampány célja nem csak a múzeumok népszerűsítése, hanem a cenzúra szükségességének megkérdőjelezése is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.