Hirdetés

Rajzfilmekre váltja a hibajelzéseket az Opera



|

Nincs is annál bosszantóbb, ha hibára fut a böngésző, de az Opera fejlesztői legalább ezt is megfűszerezték cukiságfaktorral.

Hirdetés

Amikor az interneten mászkálva egy nem biztonságosnak kategorizált oldalra érünk, esetleg valamilyen szerverhiba miatt túllépjük a csatlakozási időlimitet, vagy valami egyéb hibára futunk a keresett tartalom helyett, a bosszankodást a böngészők szikár hibaüzenetei sem igazán oldják fel. Épp ezért aranyos próbálkozás az, amit az Opera új fejlesztői változatába, konkrétan az 52.0.2845-ös buildbe építettek bele az esztétika és cukiság iránt fogékony dizájnerek.

Hirdetés

Mert például bármilyen dühítő is, ha egy nem biztonságos webhelyet próbálunk megnyitni, és ezt a böngésző letiltja, ha mindezt ezzel az animációval teszi:

Amikor időtúllépés miatt nem nyílik meg az oldal, nézhetjük szegény blökit az űrben, aki a búrájában hiába ácsingózik a csont után:

DNS hiba esetén az eltévedt ufó is jó választás:

Ugyancsak csészealj a témája a megszakadt kapcsolat hibaoldalának, az elhárítást a kis zöld (pontosabban itt fekete) emberke már meg is kezdte:

A csalónak minősített weboldalak meglátogatásakor egy lézersugarakkal hadakozó, háromlábú robotpók fogad:

Ha pedig a hálózati hozzáférés megtagadása miatt nem jutunk egyről a kettőre, a felborult bogarakra emlékeztető csészealjat látunk:

Persze mindez nem oldja meg azt az adott problémát, ami miatt az általunk keresett oldal nem jelenik meg, de így azért mégiscsak jobb, mint egy "404 error: replace user now" felirat a semmi közepén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.