Hirdetés

Oppo készüléken lesz először Gorilla Glass 6



|

A Corning elárulta, hogy az Oppo következő zászlóshajóján lesz elsőként új Gorilla Glass 6 védőüveg.

Hirdetés

A Corning nem túl nagy hírverés mellett, de a múlt hónapban bemutatta a Gorilla Glass 6 védőüveget, aminek hála strapabíróbbak lesznek a jövőbeli okostelefonok. 

Hirdetés

A gyártó szerint az új védőüveg akár 15 alkalommal is kibírja az 1 méteres becsapódásokat, illetve a karcoknak is jobban ellenáll, mint a korábbi generációk. 

A cég nemrég azt is elárulta, hogy melyik gyártó készülékén lesz először ilyen védőüveg. Úgy néz ki, hogy az Oppo következő zászlóshajója kap először Gorilla Glass 6-ot. 

Konkrét modellt ugyan nem említett a Corning, de az Oppo legközelebb az F9 és az F9 Pro modelleket mutatja be. Ezek augusztus 16-án debütálnak, vízcsepp-kijelzővel. Ez apró szenzorsávot jelent, nagyjából olyat, mint amit az Essential Phone-on láttunk. 

Apró érdekesség, hogy a Gorilla Glass 5 is Oppo készüléken debütált elsőként. Az Oppo F9 és F9 Pro elvileg csak néhány országban lesz kapható, de talán Európába is eljut a két új modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.