Hirdetés

Az Oppo új okosórája majdnem egy Apple Watch



|

Március 6-án derül fény a részletekre, de az már most tiszta sor, hogy honnan merített ihletet az Oppo.

Hirdetés

Az Oppo folyamatosan reklámozza, hogy mire készül a viselhető eszközök piacán, így mostanra nyílt titok, hogy gyakorlatilag elkészíti az Apple Watch klónját. Az új okosóra neve Oppo Watch lesz, a részletekre pedig március 6-án derül fény a gyártó ígéretei szerint. Sok részlet nem tiszta még, például az ár és a készülék funkciói sem. 

Hirdetés

Az eszköz háza a szakértők szerint majdnem teljesen ugyanolyan, mint az Apple Watch esetében, azzal a különbséggel, hogy nem kap tekerhető gombot. Az Oppo más jellegű, nagyobb gombot használ, mint a legtöbb WearOS-alapú óra. És ez lesz kék színben is, ami az Apple-nél például nem elérhető, valamint a szíjak is eltérőek. 

3D-s, hajlított üveget is ígér a gyártó, amely sorra dobálja ki a képeket az óráról. Az összképet tekintve azonban az eltérések ellenére is az Apple Watch nagyon közeli mása lesz ez, persze WearOS rendszerrel és eltérő funkciókkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.