Hirdetés

Órákon át köhögött a YouTube, magával rántotta az előfizetéses szolgáltatásokat is



|

Az egyszerű videólejátszás mellett a YouTube TV és a YouTube Music sem működött rendesen.

Hirdetés

Tegnap tartotta a Google a legfontosabb éves rendezvényét, a Google I/O-t, ahol lerántották a leplet többek közt a következő Android újításairól. A bejelentést rengetegen követték élőben, és valószínűleg az elköszönés után is maradtak volna cicás videókat nézni, ha nem adja meg magát a világ legnagyobb videómegosztója.

Hirdetés

A hibát rengetegen jelezték, de mindenkinél máshogy jelentkezett. Voltak, akiknek egyszerűen csak minden ok nélkül lecsapta a felbontást, másoknál kifagyott az egész lejátszó. Akadtak olyanok is, akiknek a streameléssel és videók feltöltésével volt problémája. A hibajelenség nemcsak a főoldalt érintette, a YouTube előfizetős prémium szolgáltatásai, a YouTube TV és a YouTube Music is jó ideig használhatatlan volt.

A hibát néhány órával ezelőtt elhárították, de ha valakinél még mindig problémás, annak a számítógép újraindítását, a böngésző cache törlését, mobilon pedig az alkalmazás újratelepítését javasolja a YouTube csapata.

Ti találkoztatok a hibával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.