Hirdetés

Mesterséges intelligenciával turbózza fel a fogmosásod az Oral-B



|

Az okosfogkefe ötletét nem lehet megölni: az Oral-B több információt ad a fogmosási szokásaidról, mint amire szükséged lehet.

Hirdetés

A CES azt is jelenti az év elején, hogy özönlenek a mindenféle okoskütyük: a fogkefék is. Az Oral-B és a Colgate közösen hozták el az új okosfogkeféket, az Oral-B iO-t és a Colgate Plagless Pro Toothbrusht. Az előbbinek már több hasonló terméke is volt, ami szenzoradatok és AI algoritmusok segítségével adott tippeket a hatékonyabb fogmosásra. 

Hirdetés

Az Oral-B iO konkrétan azt ígéri, hogy a tökéletes fogmosási eredmények elérését segíti, mind a 16 zónában. Persze nagyrészt a marketingre építenek a terméknél, ezúttal viszont egy mágneses meghajtó mikrorezgésekkel dobja fel a fogmosást, és hét különböző mosási módot is kapunk, valamint visszajelzést a mobilon egy appnak hála (a fogkefe Bluetoothon át kapcsolódik). 12 és fél napos üzemidővel lehet számolni 3 órás töltés mellett. Árakat és megjelenési időt nem említett az Oral-B. A Colgate újdonsága kicsit más irányba ment, ők a felgyülemlett lepedéket segítenek érzékelni, bár azt nem tudni, hogyan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.