Hirdetés

Oreo rendszerrel jön a Huawei Mate 10



|

Ez lesz a Huawei első Oreóval szerelt készüléke, amelyen az EMUI 6.0 is debütál.

Hirdetés

A Google már kiadta az Android 8.0 Oreo végleges kiadását, vagyis a gyártók elméletben lassan megkezdhetik a csúcskészülékeik frissítését. Sajnos ez a folyamat több hónapot vesz majd igénybe, ám a Google ígéretei szerint a legtöbb prémium modellre még az idén befuthat az Oreo. 

Hirdetés

Ez persze azt is jelenti, hogy lesznek olyan új készülékek, amelyek előbb jelennek meg gyárilag Oreóval, mint, hogy bármelyik piacon lévő frissüljön. 

A Google október 5-én mutatja be az új Pixel okostelefonjait, azonban azok nem jelennek meg egyből. Az első Oreo rendszerű okostelefon emiatt a Huawei Mate 10 lehet. 

A jelentések szerint a Huawei egy ideje már dolgozik az Android Oreóra építő EMUI 6.0 kezelőfelületen is, amelynek már zárt bétája is volt. 

A Huawei Mate 10 október 16-án mutatkozik be hivatalosan, addig még van ideje a gyártónak optimalizálni a megújuló kezelőfelületet. Tavaly a Mate 9 elsőként jelent meg a remekül sikerült EMUI 5.0 felülettel (és Android Nougattal), vagyis logikus, hogy az új verziókat ezúttal a Mate 10 hozza el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.