Hirdetés

Oreóra váltott a Nokia 8



|

A HMD Global aktuális zászlóshajójához már meg is érkezett a nagy frissítés.

Hirdetés

A HMD Global rendszeresen igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy mindent megtesz azért, hogy időben frissítse a Nokia okostelefonokat, lehetőleg a többi gyártót megelőzve. 

Hirdetés

Alapvetően azt ígérte a gyártó, hogy még az olcsó Nokia 3 is garantáltan 2 éves frissítési periódust kap, és minden egyes okostelefonját még 2017 vége előtt frissíti Android Oreo rendszerre. 

Most sokan figyelnek a cégre, elvégre az év vége egyre közeledik. 

Úgy néz ki, hogy a HMD Global tartja a terveit, ugyanis a Nokia 8-ra most megérkezett az Android Oreo. Ezt maga Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős igazgatója erősítette meg a Twitteren. Állítólag alaposan számba vették a felhasználói visszajelzéseket is, és mindent tökéletesítettek. 

Pontos dátumok sajnos nincsenek a többi modell frissítésére vonatkozóan, de elvileg hamarosan a többi Nokia okostelefon is megkapja az Oreót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.