Hirdetés

Oreóval bétázik a Nokia 8



|

A HMD Global elindítja az Android Oreo bétaprogramot a Nokia 8-hoz.

Hirdetés

A HMD Global bejelentette, hogy hamarosan elindítja az Android Oreo bétaprogramját a Nokia 8-hoz. Ennek keretében a felhasználóknak lehetőségük lesz a legújabb rendszert tesztelni, már azelőtt, hogy az eljutna mindenkihez. 

Hirdetés

Mivel a Nokia 8 a HMD jelenlegi zászlóshajója, és ezen startol a béta is, vélhetően a végleges frissítés is erre fut majd be elsőként. Ennek ellenére a Nokia 3, 5 és 6 mind megkapják az Oreót, még ha nem is feltétlen idén. 

A bétaprogramban való részvételt nem kötötték feltételekhez, elég hozzá egy Nokia 8. Elvileg a bétatesztelők számát sem korlátozták. 

A HMD Global készülékei bár nem kínálnak egyedi funkciókat, és semmilyen tekintetben nem mondhatóak a legjobbnak, frissítésben igyekszik az elsők között lenni a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.