Hirdetés

Óriási a kereslet a Galaxy S8+ iránt



|

A Samsung kénytelen volt fokozni a nagyobbik modell gyártását, de várhatóan így sem bír majd a hatalmas kereslettel.

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint a Samsung kénytelen volt fokozni a Galaxy S8+ gyártását, ugyanis a kereskedők a vártnál már most sokkal nagyobb érdeklődést mutatnak a 6,2 hüvelykes csúcskészülék iránt.

Hirdetés

A Samsung úgy alakította a gyártást, hogy a széria egészét nézve már 45 százalék lesz az aránya a Galaxy S8+-nak. Az eddig legyártott készülékeknek a 40 százalékát tette ki a nagyobb verzió (március közepéig). A hírek alapján azonban a gyártás ismételt fokozására számíthatunk április 21. körül, vagyis tovább nő a kereslet.

Ez azt jelenti, hogy az idei zászlóshajók tényleges megjelenésekor már egyforma arányban gyárthatják a Galaxy S8-at és a Galaxy S8+-t. 

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge gyártási aránya az induláskor 70-30 százalékos arányban oszlott meg, de 2016 végére 30-70-re módosult (ez nem azt jelenti, hogy a Galaxy S7-ből vittek kevesebbet, hanem, hogy hatalmas mértékben nőtt a kereslet a Galaxy S7 edge iránt), mert a Galaxy S7 edge népszerűsége az egekbe szökött. 

A Samsungnak mindez remek hír, és azt jelzi, hogy rekordeladásokra és rekordnyereségekre számíthat a következő negyedévekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.