Hirdetés

Óriási akkuval és négy kamerával támad az olcsó Redmi 9 mobil



|

Végre hivatalosan is bemutatkozott a Redmi 9: Helio G80 chipet, négy hátsó kamerát és 5020 mAh-s akkut hozott magával.

Hirdetés

Régóta várják már a rajongók a legújabb slágermobilt, aminek a Redmi 9 ígérkezik. A Xiaomi most végre hivatalosan is bemutatta Spanyolországban. A vonzó dizájn mellé több frissítés is társul a Redmi 8-hoz képest. A Redmi 9 így például 6,53 hüvelykes, full HD+ felbontású kijelzőt kapott, vízcsepp alakú bevágással a 8 megapixeles szelfikamerának. A motorháztető alatt a MediaTek gamerekre szabott Helio G80-as lapkája található, ehhez legjobb esetben 4 GB RAM és 64 GB tárhely jár. 

Hirdetés

A Redmi 9 hátlapjára már egyenesen négy kamera került, bár sajnos kettő alig több mint díszlet, mint a kategóriában már megszoktuk. A 13 megapixeles fő szenzor mellett ugyanis van egy 8 megapixeles ultraszéles kamera, a másik kettő pedig egy 5 megapixeles makrókamera és egy 2 megapixeles mélységérzékelő (ezek szoftveresen is kiválthatóak, illetve az ilyen makrókamerák képminősége alapból kritikán aluli). 

Az 5020 mAh-s akkura azonban már nem lehet panasz, ráadásul USB-C-n keresztül akár 18 wattal is tölthető. Igaz, a dobozba csak egy 10 wattos töltő jutott. Van NFC, infraport és hátsó ujjlenyomat-olvasó, a legjobb azonban mégis az, hogy a 3/32 és 4/64 GB-os modellek ára csak 149 és 179 euró. Június 18-tól lila, zöld és szürke színekben vihető, Európa többi részén pár hetet még várni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.