Hirdetés

Óriási lesz az iPhone XS Max



|

A Walmartban már kapható néhány tok az Apple új iPhone készülékeihez. Az iPhone XS Max hatalmas okostelefonnak ígérkezik.

Hirdetés

Az Apple szeptember 12-én egyenesen három új iPhone-t mutat be. Az 5,8 hüvelykes iPhone XS mellett AMOLED-kijelzőt kap az iPhone XS Max is. Ezt eddig iPhone XS Plus néven ismertük, de a 9to5Mac forrásai szerint az Apple leváltja a nevet, hogy még jobban elkülönítse az új csúcsmodellt a régiektől. Ezt a két készüléket az "olcsóbb" iPhone 9 kíséri, 6,1 hüvelykes LCD-panellel. 

Hirdetés

A Walmartban furcsa módon már most kaphatóak az új készülékekhez szánt tokok (persze nem a gyáriak). 

Egy reddites felhasználó le is fotózta ezeket, és összehasonlította egy iPhone X-zel. Az iPhone 9 és az iPhone XS Max értelemszerűen nagyobbak lesznek. Az iPhone XS Max nagyjából akkora lesz, mint az iPhone 8 Plus, de a hatalmas kávát itt közel keret nélküli képernyő váltja le. 

Bár az iPhone 9 és az iPhone XS Max tokjai hasonló hátsó kivágást kaptak, a kameráik nem lesznek egyformák. Az iPhone XS Maxra kerülhet csak dupla hátlapi szenzor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.