Hirdetés

Óriási lett a Samsung Galaxy A70: kijelzőben és akkuban is tarol



|

Hivatalosan is bemutatkozott a felső-középkategóriás Galaxy A70, amelybe 6,7 hüvelykes kijelzőt és 4500 mAh-s akkumulátort épített a Samsung.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy sok új modellel tervezi bővíteni a Galaxy A szériáját a Samsung, a jelek szerint azonban nem várja meg az április rendezvényt az összes újdonsággal. A Galaxy A70 már hivatalosan is bemutatkozott, és óriási lett. 

Hirdetés

A készülék döbbenetesen nagy, 6,7 hüvelykes kijelzőt kapott, 20:9-es képaránnyal és 2400 x 1080-as felbontással. Ezúttal egy Super AMOLED panelre alapozó Infinity-U képernyőről van szó, vagyis vízcsepp alakú bevágásban ül az előlapi kamera. Az alsó káva is kellően vékony lett. Az ujjlenyomat-olvasót a képernyőbe építették, a bekapcsológomb a jobb oldalon található. 

A hátlapi kamerarendszer három szenzort használ, maga a hátlap üvegből és műanyagból van. A jackcsatlakozó és USB-C nem hiányoznak, a négy szín pedig mind prizmaszerű felületkezelést kapott. 

Egyelőre nem tudni, hogy konkrétan melyik 8-magos SoC kerül a készülékbe, ami 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel lesz vihető. Ez utóbbi microSD-vel bővíthető. Az akku hatalmas, 4500 mAh-s, és ha lemerülne, akkor 25 wattos gyorstöltéssel tankolható fel. Az Android 9 Pie-ra természetesen One UI felületet húznak. 

A hátlapi három kamera egy 32 megapixeles fő szenzorból, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy mélységérzékelős megoldásból állnak össze. A 32 megapixel miatt elvileg lehet majd nagyítani, telefotós lencse nélkül is. Az A70-re egy 32 megapixeles előlapi kamera került, de persze majd a tesztképek mondják meg, hogy mennyire jó a képminőség. 

Árak és megjelenési információk még nincsenek, április 10-én, a Samsung Galaxy-rendezvényén azonban várhatóan ezekre is fény derül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.