Hirdetés

Óriási összegért vásárolja fel a T-Mobile Ryan Reynolds mobilszolgáltatóját



|

A jelentős tulajdoni hányaddal bíró színész továbbra is a Mint Mobile arca marad.

Hirdetés

Ryan Reynoldsot leginkább az olyan filmek miatt ismeri a világ, mint a Buliszerviz, a Deadpool vagy a Free Guy, a kanadai színész azonban az üzleti életbe is nagyot merített, mivel az angol Wrexham A.F.C. futballcsapatban és a Mint Mobile nevű virtuális mobilszolgáltatóban is társtulajdonos.

Ami az utóbbit illeti, Reynolds még 2015-ben vásárolt 25% körüli részesedést az olcsó áraival versengő cégben, most pedig busásan megtérül a befektetése, miután az amerikai T-Mobile bekebelezi a mobilszolgáltatót.

Hirdetés

A T-Mobile weboldalán bejelentett felvásárlás keretében a vállalat 1,35 milliárd dollárt (több mint 500 milliárd forintot) fizet a Mint Mobile-ért, amelyet 39%-ban készpénzben, 61%-ban pedig részvényekben teljesít. Az új tulajdonos azt ígéri, hogy a jövőben is megmarad a Mint népszerű, havi 15 dolláros díjcsomagja, Reynolds pedig továbbra is felbukkan majd a szolgáltató reklámjaiban, és kreatív feladatokat is el fog látni a cégnél. A színész a Twitteren kommentálta a fejleményt:

"Sosem gondoltam, hogy mobilszolgáltatóm lesz, és egész biztosan nem álmodtam arról, hogy el fogom adni a T-Mobilne-nak. Az élet furcsa, én pedig hihetetlenül büszke és hálás vagyok."

- írta Reynolds, aki az egyesülés apropóján egy videót is forgatott az amerikai T-Mobile első emberével, Mike Sieverttel. Az utóbbi évtizedben ez már a 48%-ban a Deutsche Telekom tulajdonában álló szolgáltató harmadik nagyszabású egyesülése: 2018-ban a MetroPCS-t kebelezte be, 2018-ban pedig a Sprinttel olvadt össze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.