Hirdetés

Őrületes töltési sebességgel érkezik a Realme GT Neo 5



|

Egy ideig biztosan rekordtartó lesz a Realme GT Neo 5.

Hirdetés

Alaposan belehúzott az év elején a Realme, melynek nevét a legtöbben valószínűleg az egyedi mobilokkal kapcsoljátok össze. A cég épp csak bejelentette, hogy kidolgozta a 240 wattos töltési szabványát (a világon elsőként) most rögtön meg is mutatta az első olyan telefont, ami már ki is használja az új technológiát. Mindez azt jelenti, hogy a Realme GT Neo 5-tel sosem lesz gond a töltési idő.

A mobil specifikációit még nem erősítették meg hivatalosan, viszont több forrás is tudni véli, hogy Snapdragon 8+ Gen 1-es processzorral érkezik, bár egyes információk szerint egy olcsóbb, Dimensity 8200-as modell is készül, ami "csak" 150 wattal tölt majd.

Hirdetés

A telefon fő szenzora az 50 MP-es IMX890-es lesz, amit egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es lencse támogat, elől pedig egy 16 MP-es szelfikamera dolgozik. A 6,7 hüvelykes kijelzőt 1,5K-s felbontás (1240x2772) és 144 Hz-es képfrissítési ráta jellemzi.

A GT Neo 5-ben helyet kap továbbá 13 hőszenzor, amik folyamatosan monitorozzák majd a töltés közben termelődő hőt, és amennyiben a mobil túlmelegedne, azonnal leállítják a folyamatokat. A Realme szerint az okostelefon akkumulátora 1600 töltés után is még mindig 80%-os állapotban lehet. A Realme GT Neo 5, ha minden a terv szerint halad, jövő hónapban mutatkozik majd be hivatalosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.