Hirdetés

Őrült dizájnra vált a Xiaomi Mi Mix 3



|

Októberben érkezik a Xiaomi újabb okostelefonja, gyakorlatilag keret nélküli kijelzővel és a házból kiugró kamerával.

Hirdetés

A Xiaomi 2016. októbere óta igyekszik tökéletesíteni a keret nélküli kijelzővel rendelkező okostelefont. Akkor debütált az eredeti Mi Mix, amit aztán a Mi Mix 2 követett. A Xiaomi elnöke, Lin Bin időközben közzétett egy képet, amelyen már a Mi Mi 3 látható. Lei Jun, a cég ügyvezetője is megerősítette, hogy valóban ez a modell van a képen, és új szintre emelik a dizájnt. 

Hirdetés

Az előlapról gyakorlatilag teljes mértékben eltűnik a kijelző kerete, a káva extrém vékonyságú lesz minden oldalon. Még az alsó keret is csak egy hajszállal vastagabb a többinél, és jelentős az előrelépés a Mi Mix 2-höz képest. Természetesen a szelfikamerának így már nem jutott hely. 

Emiatt a Xiaomi Mi Mix 3 hasonló lesz, mint az Oppo Find X és a Honor Magic 2: a készülék egy részét fel lehet csúsztatni, és így előbukkan a dupla kamera, egyelőre ismeretlen tudással. Itt lakik a hangszóró és az előlapi vaku is. 

Sajnos a specifikációkról még nincsenek konkrétumok, de szinte biztos, hogy Snapdragon 845-ös lapkával, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel számolhatunk. Remélhetőleg az Android 9 Pie sem hiányzik majd a készülékről, aminek a forgalmazása október végén kezdődik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.