Hirdetés

Őrült okostelefon lesz a Xiaomi Mi Max 3



|

6,9 hüvelykes kijelzőt és 5400 mAh-s akkumulátort kap a Xiaomi következő okostelefonja.

Hirdetés

A Xiaomi ügyvezetője már korábban megerősítette, hogy a gyártó dolgozik a tavalyi Mi Max 2 utódján. A bejelentés a jövő hónapban várható, és a TENAA adatbázisában már fel is bukkant minden apró részlet, ami eddig hiányzott. 

Hirdetés

Ezek alapján a Mi Max 2 döbbenetesen nagy, 6,9 hüvelykes kijelzőt kap (a korábbi 6,44-es helyett). Maga a készülék ennek ellenére mindössze 2 milliméterrel lesz magasabb. Ez annak köszönhető, hogy 18:9-es képarányra vált a Xiaomi, a keretek méretei pedig csökkennek. A ház ezúttal is alumíniumból lesz, és lesz rajta ujjlenyomat-olvasó. 

A 8-magos processzor 1,8 GHz-en ketyeg, elvileg egy Snapdragon 636-ról lehet szó. Ehhez 3/4/6 GB RAM és 32/64/128 GB tárhely társul majd, konfigurációtól függően. 

Mindegyik verzióban közös lesz, hogy hatalmas, 5400 mAh-s akkumulátort kínál, és Android 8.1 operációs rendszerrel jelenik meg, MIUI 10 kezelőfelülettel. A hátlapi dupla kamerák 12 megapixelesek lesznek, az előlapi szenzor 8 megapixeles. A Mi Max 3-at a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro kísérhetik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.