Hirdetés

Őrült összegért cserélt gazdát egy bontatlan, első generációs iPhone



|

Az Apple első mobilja, az iPhone 2007-ben jelent meg és még az Apple Store sem volt elérhető vele.

Hirdetés

Az Apple készülékei - jelentős részben a cég körül kialakult kultusznak köszönhetően - ahogy aggastyán korba lépnek, elkezdenek piszkosul drágulni, akár egy jó állapotú iPhone 4, vagy egy idősebb, de működőképes Macintosh is sok tízezret érhet egy gyűjtőnek.

Ennek fényében talán nem is meglepő, hogy most egy első generációs Apple iPhone talált új gazdát elképesztően magas összegért, persze úgy, hogy elvileg még az eredeti fólia van a dobozon.

Hirdetés

Az aukcióban található képek alapján megállapítható, hogy a készülék (már ha tényleg megfelel a leírt állapotnak) az első néhány hónapban gyártottak közül származik, hiszen a dobozon még az Apple Store ikonja sem szerepel. Ez csak később, 2007. szeptemberében érkezett meg az iOS 1.1-es frissítéssel.

Az aukción végül 35 ezer dollár volt a legnagyobb ajánlat, tehát ez az elvileg bontatlan, 2007-es iPhone nem kevesebb mint 14,1 millió forintért talált új gazdára. Reméljük, hogy tényleg igazi a készülék, és nem egy fél tégla figyel a dobozban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.