Hirdetés

Őrülten drága ötlet a háromba hajtható iPhone Z



|

Az orosz Caviar állt elő az iPhone Z koncepcióval, ami nagyjából 3300 dollárba kerülne, és egyesek szerint még az Apple-t is inspirálhatja.

Hirdetés

Az orosz Caviar az egyedi, luxuskiadású iPhone készülékekre specializálódott, nemrég pedig bemutatta az iPhone Z koncepcióját. Természetesen önerőből sosem csinál majd ilyesmit a vállalat, de egyesek szerint a tehetséges dizájnerek tervei motiválhatják az Apple-t abban, hogy megalkosson egy ultraprémium összehajtható okostelefont. 

Hirdetés

Az iPhone Z a terv szerint háromba hajtható lenne, többféle módon is lehetne használni. Kinyitva 10,4 hüvelykes átmérőjű, 3:2 képarányú, 3876 x 2758-as felbontású képernyőt biztosítana. Összehajtva kissé vastag lenne, de az aranyozott külső és a drágaköves berakások ezt ellensúlyoznák. Mobil formátumban 20:9-es kijelzőt és 1292 x 2758-as felbontást lehetne használni. 

Az úgynevezett szelfimódban csak egy részt kellene hajtogatni, ilyenkor a három 15 megapixeles kamerát lehetne használni. A készülék emellett laptopként is funkcionálna, ilyenkor a képernyő egy része billentyűzetként lenne bevethető. A Caviar Face ID-t, képernyőbe épített Touch ID-t és fúrt szelfikamerát szeretne, USB-C csatlakozóval és gyorstöltéssel. Ha egyszer gyártásba kerülne az iPhone Z, a Caviar szerint nagyjából 3262 dollárba kerülne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.