Hirdetés

Őrülten olcsó a Xiaomi legújabb csúcskészüléke



|

Minden tekintetben zászlóshajónak számít a Snapdragon 845 chippel szerelt Poco F1, a vételára azonban mindössze 300 dollár.

Hirdetés

A Huawei kedvező árú okostelefonokat kínáló Honor márkája régóta sikeresnek számít, azonban a Xiaomit sem kell félteni. Bár a Xiaomi készülékei egyébként is remek ár-érték aránnyal bírnak, az indiai piacon bemutatott Poco F1 mindent felülmúl

Hirdetés

A Poco projektet Jai Mani vezeti, aki korábban a Google-nél is dolgozott. A Pocophone nem csak Indiában jelenik meg, globális projektről van szó. Erre utalt korábban az is, hogy a Pocophone F1 éppen Európában szivárgott ki. A készülék végre hivatalos, Poco F1 néven érkezik. A célja az, hogy elképesztő erőt kínáljon, a szokásosnál sokkal kevesebb pénzért. 

A Poco F1 nem csak a prémium zászlóshajók ellenfele, de még a OnePlus 6 riválisa is. Ami azt illeti, a Poco F1 a OnePlus 6-ot is lekörözte az AnTuTu mérésein, és állítólag később sem lassul be. Erről a Qualcomm Snapdragon 845-ös chip, a LiquidCool technológia és a 4000 mAh-s, gyorstöltést támogató akkumulátor gondoskodnak. 

A ház strapabíró és kellemes tapintású műanyagból készül, vélhetően ennek hála lehet olcsóbb a készülék. Később egy kevlárral megerősített, speciális verzió is jön, ami minden eddigit felülmúlhat. Ez lesz a Poco F1 Armoured Edition. 

A normál Poco F1-be 6,18 hüvelykes, FHD+ kijelző kerül, amibe szenzorsáv is lóg. Az alsó keret is vastagabb, de cserébe hasonlít a készülék az iPhone X-re. A 12+5 megapixeles dupla kamerát mesterséges intelligencia segíti a fotózásban, a szelfikamera 20 megapixeles. Mindehhez akár 8 GB RAM és 256 GB tárhely is jár, infrás arcfelismeréssel és Dirac HD Sound hangzással. 

A leglenyűgözőbb dolog persze az, hogy a 6 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kínáló modell ára csak 300 dollár, míg a csúcsverzió 415-be kerül. Ezzel a Poco F1 a legolcsóbb zászlóshajó jelenleg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.