Hirdetés

Összeállt a Xiaomi és az IKEA



|

Együtt szeretné a két óriás bővíteni az okosotthon-platformot, az IKEA termékei a Mi Home appot is integrálják a jövőben.

Hirdetés

A Xiaomi és az IKEA a jövőben együttműködnek, hogy még tovább bővítsék az okosotthon- és IoT-platformjukat. Decemberrel kezdődően az IKEA okosotthonba szánt termékei integrálják a Mi Home appot és a Xiao AI asszisztenst. 

Hirdetés

A Xiaomi Európában alapvetően az okostelefonjairól ismert, azonban a cég óriási kínálattal rendelkezik más kategóriákban is. Az okosotthonokba is rengeteg Mi logós terméket kínál, főleg Ázsiában. Illetve a régióban a cég mesterséges intelligenciára építő asszisztense is népszerű, hangalapon lehet irányítani az intelligens termékeket otthon. 

Az IKEA eközben folyamatosan bővítene. A svéd kereskedő idén vezette be a Google Assistant-támogatást az okosvilágítást segítő termékeinél, amelyek már korábban támogatták az Amazon Alexát és az Apple HomeKitet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.