Hirdetés

Összecsukható táblagépen dolgozik a Microsoft



|

Telefonméretűvé lehet majd összecsukni az Andromeda tabletet, ami már jövőre bemutatkozhat.

Hirdetés

Bár a Microsoft lemondott a saját fejlesztésű okostelefonokról, laptopokon és táblagépeken továbbra is dolgozik. A Windows Central jelentése szerint már jövőre bemutathat egy olyan tabletet, amely Andromeda kódnéven fut, és gyakorlatilag mobilméretűvé csukható össze

Hirdetés

A telefonhívások bonyolítására is alkalmas tabletet jegyzetelésre szánná a Microsoft, emiatt érintőkijelző és digitális toll egyaránt lesz. 

A redmondi csapat nem az Androiddal és az iOS-szel akar versenyezni, inkább egy új termékkategóriát indítana, olyanoknak, akik toll és papír helyett modern kütyüt keresnek, de nem okostelefont. 

Egyelőre lehetetlen megmondani, hogy az Andromeda tényleg bemutatkozhat-e valaha a piacon, és ha igen, akkor lesz-e rá érdemi kereslet. A Microsoft korábban egy Surface Mini táblagéppel koncentrált volna ugyanezekre a dolgokra, de azt az eszközt végül elkaszálták a megjelenése előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.