Hirdetés

Összecsukható táblagépről álmodik a Microsoft



|

Egy szabadalomhoz mellékelt kép alapján a Microsoft hisz az összecsukható, Windows 10-es táblákban.

Hirdetés

A Microsoft legutóbbi szabadalmai bejegyzéséhez képeket is mellékeltek - ezekből pedig kiderült, hogy a Microsoft hisz az olyan összecsukható táblagépekben, amelyeket gyorsan okostelefonná lehet hajtogatni. 

Hirdetés

Az eszközt a bezárt módjából 180 fokban és 360 fokban is ki lehetne nyitni. 180 foknál a belső kijelzők egységes kezelőfelületet alkotnának, egyébként minden képernyő saját felülettel rendelkezik. A képernyők zavartalanul illeszkednének, hála a beépített mágneseknek. 

A spekulációk szerint a készülék Windows 10-et futtat, de persze jó esély van rá, hogy a terv örökre csak terv marad, és nem érkezik meg a boltokba ez a modell. 

Érdekesség, hogy a redmondiak már 2009-ben is álmodtak egy nagyon hasonló termékről, amikor a produktivitás jövőjét vizsgálták. Ez az alábbi videóban látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.